Ποιοι είμαστε

φυσικοθεραπεια
Η ιδέα πίσω από το PhysioPolis ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, όταν η Μαρία Σαχά, εμπνεύστρια και δημιουργός του, αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου χώρου αποκατάστασης και ευεξίας.
Μέσω πολυετούς εμπειρίας και βαθιάς γνώσης του χώρου, μπήκαν τα πρώτα θεμέλια της ιδέας και πλέον είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το όραμά μας.
Η φυσικοθεραπευτική προσέγγιση που μας ταιριάζει αγγίζει το ολιστικό πρότυπο και για αυτό έχουμε πλαισιώσει γύρω μας πολλούς και βασικούς πυλώνες. Η θεραπευτική πισίνα που διαθέτει ο χώρος μας, είναι σε θέση, υπό την καθοδήγησή μας, να προσεγγίσει πολλά από τα υπάρχοντα μυοσκελετικά και νευρολογικά προβλήματα.
Το προσωπικό του κέντρου μας θα διακρίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε πάθησης, προκειμένου να την προσεγγίσει με τον αποδοτικότερο τρόπο. Η θεραπεία καλύπτεται, τόσο από τα σύγχρονα θεραπευτικά μέσα που διαθέτουμε, όσο και από την υποστηρικτική τεχνολογία.
Η φυσικοθεραπεία όμως δεν τελειώνει εδώ…

Βασική μας επιδίωξη είναι η αλλαγή στη συνείδηση του πάσχοντα, ώστε να μη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τα ίδια συμπτώματα. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πολλά ομαδικά προγράμματα που θα συντηρήσουν μια καλή κατάσταση στην υγεία σας και μακροπρόθεσμα θα μειώσουν τα συμπτώματα πόνου και τη μειωμένη λειτουργικότητα.
Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στο website μας αλλά και και να επικοινωνήσετε μαζί μας κλείνοντας ένα ραντεβού
Χαλάνδρι
Σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο, λίγα μέτρα από την (πρώην) πλατεία Κέννεντυ και δίπλα στο νέο σταθμό μετρό της Αγ. Παρασκευής, το Physiopolis βρίσκεται επί της οδού Παπαναστασίου 3 και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο τετραώροφο κτίριο.
Αθήνα
Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiopolis Πατησίων βρίσκεται πάνω στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα, σε απόσταση 100 μέτρων από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων ή 150μ. από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου. Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη φυσικοθεραπείας είναι η κα Εβίτα Παπαργυροπούλου.
Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Πατησίων ιδρύθηκε το 1978 από την κα Σαχά Μαρία και βρίσκεται δίπλα σας, ως σύμμαχος στη δική σας καλή υγεία για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης.
Εδώ και 30 χρόνια ασθενείς από όλες τις κεντρικές περιοχές του Λεκανοπεδίου εξυπηρετούνται και αποκαθίστανται στο κέντρο μας.
Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ανακούφιση σε χρόνιες και οξείες παθήσεις που σας ταλαιπωρούν. Η εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τα μηχανήματα και οι άρτιες εγκαταστάσεις μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί, τα προβλήματά σας.
Το άνετο και ευχάριστο περιβάλλον μας, σας περιμένει για να διαπιστώσετε οι ίδιοι τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Από το καλωσόρισμα μέχρι και την τελευταία συνεδρία της αποκατάστασής σας, είμαστε σίγουροι πως η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, καθώς και η ποιότητα των φυσικοθεραπευτών μας, θα σας κερδίσει.