Σεμινάριο Bowtech στο Physiopolis

  150 150 physiopolis physiopolis

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο της Αυθεντικής Τεχνικής Bowen – Bowtech στον Πολυχώρο Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης και Σωματικής Ευεξίας Physiopolis.

  Το τετραήμερο σεμινάριο 1ου & 2ου Επιπέδου το οποίο έλαβε χώρα από τις 11 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2019 διοργανώθηκε από το Κέντρο Bowtech Ελλάδας και την Αλεξάνδρα Αντωνίου, αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια της Ακαδημίας Bowen Αυστραλίας σε συνεργασία με το Physiopolis.

  Το σεμινάριο αποτελεί μέρος ενός συνόλου 4ων συνολικά σεμιναρίων, τα οποία καλύπτουν την βασική ύλη της εκπαίδευσης στο Bowtech.

  Στο πλαίσιο του σεμιναρίου η εκπαιδεύτρια  προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε όσους παραβρέθηκαν, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία τόσο να ενημερωθούν για το θεωρητικό πλαίσιο της Τεχνικής Bowen όσο και να εξασκηθούν πρακτικά στις πολυάριθμες τεχνικές και χειρισμούς Bowtech, με αποτέλεσμα την αύξηση της συναντίληψής τους για τις δυνατότητες της μεθόδου και την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας.

  Η εκπαιδεύτρια και η Ακαδημία Bowen Αυστραλίας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την ιθύνουσα του Physiopolis κυρία Μαρία Σαχά για την άψογη συνεργασία και συνδιοργάνωση.

  Το σεμινάριο έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και οι συμμετέχοντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Ιανουάριο 2020 στην Αθήνα.

   

   

  Ενημερωθείτε για τα επόμενα σεμινάρια