Τμήμα Φυσιο-Αισθητικής θεραπείας

Indiba Activ

Bελτιώνει την μικροκυκλοφορία, μειώνει το οίδημα, μειώνει τις αποθέσεις λίπους και τη χαλάρωση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί έπειτα από επέμβαση αισθητικής για μείωση ουλών, φλεγμονής, απορρόφηση αιματώματος, αποτρέποντας συμφύσεις και ίνωση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια αισθητικού αποτελέσματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Προεγχειρητικά & Μετεγχειρητικά για: Παροχέτευση – μείωση οιδήματος, Απορρόφηση αιματώματος, Ουλές, Φυσική ανόρθωση
  • Βελτίωση σχήματος σε γλουτούς, στήθος και κοιλιά
  • Μείωση κυτταρίτιδας: Οιδηματώδης, Ινώδης, Λιπώδης
  • Προστασία δέρματος: Χαλάρωση και φυσική ανόρθωση

ShockWave (ESWT)

Ο όρος “shockwave”, αναφέρεται στην εφαρμογή παλμών υπερήχων ως κύματα (τύπου “z”) στο σώμα που μεταξύ άλλων είναι μια εναλλακτική, μη επεμβατική μέθοδος για την θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στην κυτταρίτιδα όσο και στις ρυτίδες, βοηθώντας στη λείανση των ατελειών. Βελτιώνει την διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, την αγγείωση και την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα παχύτερο, πιο ελαστικό δέρμα  με αισθητή βελτίωση της υφής του.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Μείωση του τοπικού πάχους
  • Μείωση της κυτταρίτιδας
  • Επανόρθωση στην συστολή της κάψας σε ενθέματα σιλικόνης
  • Διαχείριση και εξομάλυνση χηλοειδούς

Βελονισμός & Ηλεκτροβελονισμός

Απώλεια βάρους με βελονισμό , εύκολα, ανώδυνα με ασφάλεια και αποτελεσματικά, χωρίς παρενέργειες.

Διεγείροντας τα κατάλληλα βελονιστικά σημεία, ο μεταβολισμός εξισορροπείται, μειώνεται η όρεξη, το stress και τα επίπεδα χοληστερόλης βοηθώντας στην κυκλοφορία του αίματος. Η μέθοδος λειτουργεί σε συνδυασμό με πρόγραμμα διατροφής.

Ωτοβελονισμός. Υπάρχουν περίπου 130 σημεία στο αυτί που διεγείρονται μέσω του βελονισμού μεταξύ των οποίων και σημεία που εμπλέκονται με το αίσθημα της πείνας συντελώντας, έτσι, στην απώλεια βάρους. Η διέγερση στο σημείο προκαλεί αίσθημα πληρότητας και καταστέλλει την όρεξη.

Ηλεκτροβελονισμός. Εφαρμόζεται ευρέως τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας τα αποτελέσματα του κλασικού βελονισμού. Αφού τοποθετηθούν οι βελόνες στα σημεία βελονισμού, διαμέσου ηλεκτροδίων συνδέονται με ειδική συσκευή από την οποία παράγεται ηλεκτρικό ερέθισμα ελεγχόμενης συχνότητας και έντασης