fbpx

Όροι και προϋποθέσεις

Δηλώστε συμμετοχή για τα σεμινάρια του PhysioPolis. Εφόσον ενημερωθείτε ότι έγινε δεκτή η δήλωση, για να κρατήσετε τη θέση σας θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR 130172 16800 051 6805 1798 682, δικαιούχος Μ. Σαχά & ΣΙΑ ΕΕ. Για να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας θα πρέπει να  καταθέσετε το υπολειπόμενο ποσό μέχρι και 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής.
Όροι συμμετοχής & Προϋποθέσεις
Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται με ευθύνη του συμμετέχοντα. Ο συμμετέχων δηλώνει ότι είναι υγιής και δεν πάσχει από κάποια πάθηση ή πρόβλημα υγείας το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα υγείας στον ίδιο ή στους λοιπούς συμμετέχοντες ή στους εκπαιδευτές. Σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη ή φθορά στον εξοπλισμό ή την κτιριακή υποδομή όπου πραγματοποιείται το σεμινάριο, καταβάλλει το αντίτιμο αποκατάστασης της βλάβης/φθοράς.
Αναβολή σεμιναρίου
Σε περίπτωση αναβολής του σεμιναρίου για οποιονδήποτε λόγο, θα ενημερωθείτε το αργότερο 1 μήνα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου. Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό της προκαταβολής/συμμετοχής σάς επιστρέφεται στο ακέραιο, ή μεταφέρεται σε επόμενο σεμινάριο που θα επιλέξετε, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Ακύρωση σεμιναρίου
Σε περίπτωση που ακυρώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι και 2 μήνες πριν το σεμινάριο, η προκαταβολή / συμμετοχή σάς επιστρέφετε στο ακέραιο, ή μεταφέρεται σε επόμενο σεμινάριο, εφόσον το επιθυμείτε.
Εάν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας εντός των τελευταίων 2 μηνών προ της διεξαγωγής (και πριν τις 10 ημέρες από την ημερομηνία διεξαγωγής), το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.
Ειδικά αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας εντός των τελευταίων 10 ημερών από την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.
Το PhysioPolis διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποδοχής συμμετέχοντα για οποιονδήποτε λόγο.
Πιστοποίηση σεμιναρίου
Για την πιστοποίηση συμμετέχοντα από φορέα του εξωτερικού, που έχει ξεκινήσει την εκπαίδευσή του στην Ελλάδα, είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλων των κύκλων εκπαίδευσης στην Ελλάδα, υπό την διοργανώτρια Physiopolis, όπως εκπροσωπείται στη διοργάνωση σεμιναρίων από την Εβίτα Παπαργυροπούλου.